Θρυμματιστές

Το CIPPO 25 είναι ένας συμπαγής σπαστήρας με μεγάλες δυνατότητες καταστροφής κλαδιών έως 25cm.H τροφοδοσία του με μεγάλα κλαδιά γίνεται από μια μεγάλη σπαστ'η χοάνη,στο βάθος της οποίας υπάρχει μια οπή 25Χ25 cm μεδυο κυλίνδρους υδραυλικής τροφοδοσίας για την κανονική ροή του εισερχόμενου υλικού προς έναν Δίσκο-Τύμπανο με τρεις(3) ειδικές λάμες κοπής.

O CIPPO 15 διαθέτει δυο κυλίνδρους υδραυλικής τροφοδοασίας και μπορεί να επεξεργαστεί κλαδιά με διάμετρο έως 15cm.H τουρμπίνα είναι εξοπλισμένη με δυο διπλές οδοντωτές λάμες και εκτοξεύει με δύναμη τα υπολείμματα ξύλου μέσω περιστρεφόμενου αγωγού.

O CIPPO 10 διαθέτει έναν κύλινδρο υδραυλικής τροφοδοσίας και μπορεί να επεξεργαστεί κλαδιά με διάμετρο έως 12 cm.H τουρμπίνα είναι εξοπλισμένη με δυο διπλές οδοντωτές λάμες και εκτοξεύει με δύναμη τα υπολείμματα ξύλου μέσω περιστρεφόμενου αγωγού.

O ΒΙΟ-καταστροφέας τεμαχιστής κλαδιών,χόρτων,είναι ένα αυτόνομο μηχάνημα στην λειτουργία με δικό του κινητήρα βενζίνης ή πετρέλαιο ή ηλεκτροκινητηήρα ή TPO με τρακτέρ.

Το BIO 300 είναι ένας επαγγελματικός θρυμματιστής-καταστροφέας,που μπορεί να αλέσει όλους τους τύπους πράσινο και υλικό από απόβλητα,χρησιμοποιώντας ένα σύστημα 40 κινητών σφυριών.Η μέγιστη διάμετρος που μπορεί να αλεσθεί είναι περίπου 10cm.

Το BIO 230 διαθέτει έναν υδραυλικό κύλινδρο τροφοδοσίας,καθώς επίσης έλικα με τρία(3) ατσάλινα μαχαίρια και 24 σφυριά.Μεγάλη χοάνη με κύλινδρο τροφοδοσίας.Υδραυλικό τράβηγμα..Xοάνη και σπαστός αγωγός,Ρυμουλκό 80km/h

To BIO 190 είναι μια νέα γενιά βιοθρυμματιστή που συνδυάζει και χρησιμοποιεί διαφορετικά συστήματα για να τεμαχίσει οργανικά και φυτικά απόβλητα σε μια ενιαία μεγάλη σε διάμετρο χοάνη,που έχει διπλάσια δυνατότητα τεμαχισμού.Το BIO 190 προσφέρεται με κινητήρα βενζίνης HONDA GX390 ή με Hλεκτρικό Mοτέρ 10 HP ή με σύνδεση με το PTO του τρακτέρ  με ιπποδύναμη από 30 HP και άνω.

Ο ΒΙΟ καταστροφέας BIO 80 αποτελείται από λεπίδες και 27 κινητά μαχαίρια και ειναι ιδανικός για τον τεμαχισμό,ιδιαίτερα των υγρών και ξηρών υλικών.Το σύστημα προστατεύεται από ζημιές που μπορεί να προκληθούν από πέτρες-καρφιά όταν εισαχθούν τυχαία.Ο βιοκαταστροφέας έχει μελετηθεί να παράγει λίπασμα έτοιμο προς ζύμωση.

Το ΒΙΟ-100 διατίθεται με κινητήρα HONDA GX200 9HP η με ηλεκτρικό μοτέρ 5,5HP ή σε σύνδεση με το PTO του τρακτέρ ιπποδύναμης από 20HP και άνω.

Το ΒΙΟ-150 διατίθεται με κινητήρα HONDA GX390 13HP η με ηλεκτρικό μοτέρ 7,5HP ή σε σύνδεση με το PTO του τρακτέρ ιπποδύναμης από 25HP και άνω.

O ΒΙΟ-καταστροφέας BIO 50 προσφέρεται σε μηχανή βενζίνης HONDA 5 HP ή σε ΗΛ. ΜΟΤΕΡ 3 HP 230 volt.